Tavaly tavasszal még nem gondoltam, hogy egy évet ki fog húzni a magazin ahogy azt sem, hogy 2019 áprilisában a Reblog Maratonon díjat nyer. Bár azért igyekeztem odatenni magam nem is csoda, hogy tavaly ilyenkor, az oldal indulásakor szinte napi szinten jelentkeztem cikkekkel. Azóta sok minden változott, megszületett második gyermekem is, így kevesebb időm van az oldalra.

egyeb

Lefotózni egy-egy régi járgányt, nyomozni utána, történetekre és olykor történelmi fejezetekre bukkani egy-egy öntvény autó nyomán egy roppant érdekes és hálás feladat, s bár magam nem vagyok se fotós, újságíróként is csak amatőr, minden egyes megjelent cikkre és fotósorozatra örömmel tekintek vissza. Nyilván van még terület a fejlődésre és ötletek is akadnak, régiségvásárok és bolhapiacok pedig mindig lesznek. Ahogy mi, "örök gyerek" harmincas és negyvenes férfiak, apukák is.

A szűk egy év alatt született 105 cikk, ez egyenként 105 kisautó amelyből 69 Matchbox. A legolvasotabb cikket 5004-szer olvastátok és összesen 87 343-szor látogattatok az oldalra egyenként. Köszönöm!